Når argumentene mangler

Photo by Sachin Bharti on Pexels.com

Når man man av demokratiske hensyn ønsker å kvitte seg med statskirke og kristen formålsparagraf er det enkelte konservative miljøer her i landet som skriker ordet avkristning. Sterke ord er som jo fint å ha på lager når mangelen på rasjonele argumenter melder seg.

Snodig er det at mange av disse personene som beskyldes nettopp for dette er de samme personene som har godtatt kristne privatskoler. I tillegg har de også vært med å bevilge pressestøtte til kristne medier pluss vært med å gi støtte til kristne menigheter. Blir ikke da ordene om avkristning meget latterlige??

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s