Er unntak rettferdig?

Photo by Brett Sayles on Pexels.com

Tilhengerene av en fortsatt kristen formålsparagraf kommer ed argummenter som om at loven er rettferdig for man kan jo søke untak. Spørsmålet mitt blir hvorfor det?? Er det retteferdig at man får untak fra en lov som sier at alle skal inndokrineres i den offisiele troen staten har valgt?? Burde det heller ikke være mottsatt??
Jeg kan trøste alle tilhengerene av paragrafen at den dagen den faller er det dere som skal få søke untak for deres barn. For i mottsettning til dere seter vi ikke en religiøs tro som grunn når vi bestemmer oss for hva som bør være grunnleggende i mnneskers tilværelse.
Det er fortsatt mulig å skrive under på oppropet mot kristen formålsparagraf.

Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s