Homoundersøkelse

Photo by Pixabay on Pexels.com

Bare en av femti personer beskriver seg selv som homoseksuelle, viser tidenes største sex-undersøkelse.

Når avisen Magazinet skal forsøke å presentere nøytral forskningmatrialle faller det hele meget fort¨sammen. Man burde nå fått med seg Selbekk sin meninger om dette i fjor sommer da han utalte dette: Man trenger nemlig ikke være spesielt smart eller høyt utdannet for å forstå at homofili er noe unaturlig. Diskriminering av homofile er får Sellbekk bare galt og trakkaserende hvis muslimer utfører den.
Nå kan alltid statestikk misbrukes og presenteres for å unetrekke sitt poeng noe jeg mener Magazinet gjølr her. Spiller det egentlig noen rolle hvor mange homofile det er i verden?? Skal de ikke ha helt vanlige rettigheter fordi de er i et klart mindretall?? Å hvorfor bruker da religiøs konservative i dette landet så enormt mye tid på homofile hvis de er i et slikt ubtydelig mindretall.
Nå ser det ikke ut til at Magazinet har lyst til å ta med verken bakgrunnstall, holdningende til personene som utførrte dette eller homdingnde de selv har til temaet. Det at den var fremført på Eastern Psychological Association Convention i Pennsylvania var nok for den troverdighet.

Når det gjelder holdningende til personene sier denne utallesen mye: Det virker ut i fra dette at homoseksuell aktivitet er noe som en ung
person hengir seg til ? en aktivitet som er medvirkende til en tidlig
død
Nå er ikke homoskeksualitet et aktivitet eller fritidsyssel i mangel på noe bedre ei er det heller en lidelse man sliter med. Det er kjærlighet mellom to personer av samme kjønn,
Hva som fører til at homosekuelle ofte dør tidligere ser heller ikke ut til å verken bry forskerene eller Magazinet for den skyld. Det at man er homoseksuell i seg selv skal være det som fører til at man dør tidlig? Og slike konklusjoner skal man ta seriøst?

Den berømte Kinsey repporten får gjennomgå under ord  som propaganda. Den fæle homo lobbyen blåser jo selvfølgelig opp tall. Utallesen i rapporten soim det reageres på er denne: 37 prosent av alle menn hadde hatt utløsning i forbindelse med homoseksuell aktivitet.
For å opplyse uvitene personer som sluker Magazinet rått er det en forskjell på at seksull eksprementering og det å være homofil, men slikt blir selvfølgelig glatt sett over.

Paul Cameron som har utført denne undersøkelsen er en kontroversiell figur. Les mer om personen her.

Å til Magazinet sier jeg bare en ting. AKF følger med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s