Bush på hybridtur

Photo by Harrison Haines on Pexels.com

Bush har motvillig forstått det faktum at man må satse på miljøvern, men ikke bare av miljømesigge årsaker. Her for en stund tilbake kom han til denne konklusjonen: Jeg tror at når vi er avhengige av olje fra deler av verden hvor folk ikke nødvendigvis liker oss, så skaper det et nasjonalt sikkerhetsproblem, sa Bush.

Det jammen utrolig at etter å ha drevet krig fullstendig uten kompetanse og vist nese til rsten av verden har han skjønt at dete r folk som ikke liker ham. Hva blir det neste?? At han fortsatt må forklares t han ikke kan gjenvelges til en tredje periode??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s