Når Jesus bli heroin

Photo by MART PRODUCTION on Pexels.com

For mange år tilbake fikk jeg være med på en forsamling der folk der folk talte i tunger. De bablet i vei, mens enekelte lå på gulvet og så ut som de hadde fått et epteleptisk anfall. Får en person på 14 år kan du tenke deg selv at dette gjorde et meget sterkt inntrykk.
Mange år senenere når jeg var i begynnelsen av 20 årene fkk jeg erfaringen med å bli kjntt med rusens ulike virkninger. Enekelte personene rundt meg som tok diverse rusmidler oppførte seg ikke stort anderledes enn de samme personene en del år tidligere.  I tillegg hadde de den fellesoppfttning at dette var noe de måtte ha mer av, ja de var hekta som man sier på gatespråket.
Så hva er forskjellen?? Fornuften er jo død begge steder

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s