Men kan vi tro ham?

Photo by Mike on Pexels.com

Khalid Shaikh Mohammed skal nå ha tilstått å ha deltatt i terrorangrepene etter 11 sptember. For dem som lurer så har Shaikh Mohammed kommet med denne tilståelsen etter å ha sittet fire år på Guantanamo. Enkelte vil vel med dette si at Bush administrasjonen hadde rett når de opprettet lieren og at bå vil endelig terroristene innrømme det de har gjort.
Under hekseprossesen i Norge kom også den ene tilståelsen etter den andre. Enkelte hevdet at de hadde hatt sex orgier med djevelen og at de var hans redskap her på jorden. Personer tilsto til og med i retten at de hadde fremkalt stormer for å drepe fiskere på norlandskysten.
Vi er i 2007 og vi her ikke kommer mange stegene lenger.

Les også: Omstridt terrortilståelse
– Tilståelse uten verdi
…men kan vi tro ham?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s