Når konservative leker filosofer

Photo by Dominika Roseclay on Pexels.com

Gregers Lundh tror ikke homofilisaken er tapt. Han mener historien viser at klassisk kristendom alltid reiser seg, men at kirken må velge hvilken Kristus de vil følge.

Beklager Gregers, men den tiden da en rekligion her i landet kunne få lov til å styre menneksers kjærlighetsliv er definetivt over og takk og pris for det. Lidelesen for en del mennesker å komme dit har desverre vært mange takket være mennesker som deg.

Artikkelen hevder bare det samme svadaet som man har hørt fra homomotstanderene lenge nå bare les dette: Lundh gikk i tenkeboksen, og trenden er at de som gjør det, kommer ut på andre siden med et mer liberalt syn på homofili. Det skjedde ikke med Lundh. Han skriver at han kom ut styrket i troen på at seksuallivet er Guds gave gitt til mann og kvinne i ekteskapet, slik kirken alltid har hevdet det.

Hva er det denne fyren ikke helt har fortått?? Jo nemlig dte faktum at homofili ikke kun dreier seg om sex. Det er ganske inntresant når personer som han til stadighet preiker om at forholdet mellom mann og kvinne dreier seg om mer en sex. Det gjør faktisk forholdet mellom kvinne pluss kvinne og mann pluss mann også. Hvorfor kan ikke dere homomotstandere forstå det klare faktum??

Videre fortellerGregers dette: Fortellingene fra det homofile landskap er ikke entydige. Fremveksten av den moderne homofile identitet koster veldig mye. Unge mennesker som er ensomme, usikre på sin kjønnsidentitet og som ikke har opplevd den store forelskelsen, går rundt å lurer på om de er homofile. Dette skaper en disponering for homofilt følelesesliv som de er langt unna. Slike historier er utrolig politisk ukorrekte, men de er der likefullt, påpeker Lundh.

Hva har egentlig dette med saken å gjøre?? At menneskers i ungdomsalder ekspementerer litt med sex og er usikre på seg selv er jo ikke noe nytt. Det finnes jo ingen bevis på at dette automatisk et homofilt føleseliv?? Men la oss heller ta for oss spørsmålet hva er et homofilt føleseliv?? Jo det er kjærlighet for en person med samme kjønn og ikke noe annet. At usikkerheten om homofili er stor blandt unge er på grunn av mange steder og miljøer i dette landet dømmer og trkkaserer diss menenskene. Ønsket om å stå frem ender helelr i selvmordt takkket være holdninger som du representerer.

Videre sier Gregers dette:Vårt samfunnn lider jo av at skillene mellom kjønnene blir utvisket. Mye av det er bra, men mye ender opp som svake kjønnsidentifikasjonsfaktorer i møte med unge.

Enda en påstand uten noe hold i virkeligheten. Menn som er homofile slutter ikke å være menn og lesbiske slutter ikke å være kvinner. Det finnes ikke noe hold for å komme med en slik ltterlig påstand tvert der i mot.

Du viser deg som en klssisk konservtiv skrudd mann som forsøker å være en kombinasjon av filosof og mørkemann.
Jeg og flere andre her i landet kommer ikke til å la deg få vinne frem på noen som helst måte. Velkommen til 2007 og virkeligheten Gregers.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s