Kristne forfølges i Sverige??

Photo by Arindam Raha on Pexels.com

En markert bok- og filmkritiker i Sverige hevder at landet gjennomsyres av kristofobi.

Så nå serd et ut til at man også i den kristne leir har tatt tak i Carl I Hagen taktikken. Nelig fremstille seg som et stakkars offer som blir forfulgt og tråkket på.
Regisøren kalle kaller det hatkampanjer og sier at det minner om mindre opplyste tider for flere hundre år siden. Jeg for minne regisør Bitte Assarmo om en ting og det er at de i de tider un nevner var kristendommen enerådene og å bekjenne sge til en annen tro kunne få styggge konsekvenser. Hvis hun eller andre av Magazinet lesere kalle det tull så ta en titt på Jødene.

Hun mener videre at kristne blir kritisert for ting de andre religioenen ikke blir. Hun sier blandt annet om politikkerene: De har uttalt seg nedsettende om kristne i forbindelse med abortspørsmålet, uten å nevne at dette er gjengs for alle de store verdensreligionene,.

Det kan nok hende, men nå får jeg minne henne om hvilke religion om er størst og mest utbredd. Fordi andre religioner mener det samme er det allikevel ikke en unskyldnin.

Jeg føler llikevel at utallesene henner er i tråd med en ny strategi, stakkars oss staregien. Den tiden da man kunne hjemme sge bar grunnloven, sensur og andre ordninger er forbi. Man har ikke monopol lenger. I dette tilfeller blir opphevelsen av monopolet kalt forfølgelse.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s