Hva er poenget

Photo by Jeff Stapleton on Pexels.com

Mengder av kristne grupper i alle slags farger etablerer seg på nettet for tiden. Etter youtube fenomenetet har tatt helt fullstendig av har nå tjenesten Godtube blitt lansert. Tjenesten er nærmest helt lik, men den inneholder kun kristne videoer. Med selvtilitt hevder de at dette er ateister sin store skrekk. Sisnevnte kommentar forstår jeg meget lite av. Trro man at alle om tror på andre religioner eller er ateister er redd for ytringsfrihet??
Det eneste jeg lurer på med tjenesten er hvem prøver dere å nå?? Når jeg snart skal begynne å lage liberale videoer ser jeg det fullstendig undøvendig å legge disse inn på en egen tjeneste. Hvorfor skal jeg kun henvende meg til de som allerede tror?? Målet må jo være å få nye tilhengere og ikke bare få klapp på ryggen av gamle. Derfor ville det logiske være for meg å bruke youtube eller en annen felles tjeneste.
Nå må godtube gjerne gjøre som de vil, men jeg tror de gjør seg selv en bjørnetjeneste med dette.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s