60 land i verden som har dødsstraff for å ha et homoseksuelt forhold.

Photo by Rosemary Ketchum on Pexels.com

I en tid der man snakker om religiø forfoølgelse er det få som snakker om disse tallene. Men vi et land der der Envald Flåten ssammenligner homofili med dyresex, den såkalte ytringsfrihets redaktøren Vedbjørn Sellbekk fremstiller som unnormalt, Jan Åge Torp komemr med ord jeg engang ikke orker å nevne pluss at Åke Green blir hyllet når han fremstiller homofili som en kreftsvults kan amn vente seg noe mer.
Men så lenge man får smuglet bibler inn i Kina, gitt bibler til sultne barn og lage masemøntringer for å tilfredstille sitt egent ego så kan amn vel glemme alle disse menneskene. Bør kanskje ordet hykkleri få en ny og utvidet definisjon??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s