Mener muslimer må ha mer sex

Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

(VG Nett) Sexolog Heba Kotb (39) snakker åpent om seksuelle spørsmål i et TV-show som sendes over hele Midtøsten.

Dette er en modig kvinne som man b;r lyte til, men hvorfor stoppe her?? Aller religiøse bør åpne øynene får mer sex, både jøder kristne og muslimer. Isteden driver de å undertrykker mennesker naturlige drifter og gleder og kommer med  trusler om alt som vondt er.
Jon Lennon hadde faktisk rett når han hevdet, make love not war. Sett hvor sinte og enrgisk nkelte religiøse er i sitt budskap og fanatisme?? Dette kan faktisk kureres med masse deilig og vinduderlig sex. Noen gang sett en kvinne eller mann som er lei seg etter en skikkelig orgamse?? Kanskje de er det hvis de har blitt foret med et dårlig samvittighet budskap fra den dagen de ble født.
Kampanjer som verdt og vente på burde få sitt motsvar nemlig verdt å kjøre på.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s