Vårt Land får meg til å kaste opp

Photo by freestocks.org on Pexels.com

Jeg har lest Vårt land i flere anledninger og får å være en kristen avis har den holdt en meget stor kvalitet. Jeg har ikke alltid vært enig i vinklingende, men i mottsettning til Dagen, Norge i Dag og Magazinet som kun er en ropert for alle reaksjonære meninger i samfunnat så har Vårt Land hold en dyktig redaksjonell tone.
Dette var følesene mine frem til i dag når jeg fant dette bilde her.

vv

Innledningen sa: Hvis New Yorks guvernør Eliot Spitzer får det som han vil.
Jeg kan banne på at denne fremstillingen gledet Jan Åge Torp og hans Jugent pluss herren blinde gutter i Kristenblogg,
Jeg lurrer på hvor godt man egentlig kjenner til homofili i disse miljøene når det eneste måten man fremstiller homofle på er som en gjeng perverse karnivalsfigurer. Å ta en bilde som dette i en fremstilling om at homofile partnerskap kan kun tolkes som en ting: Nemlig det faktum at homofili som noe skittent, stygt og ekkelt som kun dreier seg om menensker med et forvirret sex syn.
Nå er det homofile som dett, men man må tenke på to ting. Hvilke setting er dette bildet tatt i og hva som er dekkende for den vanelige homofile person.
Når man snakker om ekteskap mellom mann og kvinne hvorfor viser ikke vårt Land slike bilder da?? Det svaret sier seg vel meget klart at man ikke trenger å nevne det.
Skulle man lage en sak om dette syntes jeg dette bildet her er mer dekkende. Det drier seg faktisk om kjærlighet og ikke noe annet, når skal man forstå det??

homo

Vennlig Hilsen Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s