Sverigedemokratene er en kilde til latter

Photo by Pixabay on Pexels.com

SD som de forkorter navnet sitt til er nå på vei inn i riksdagen for vi høre fra Jomas SD blogg
Jeg tenkte jeg skulle inn å kommentere noen av påstandene hans, men fant ut at jeg var sperret ute. Kritikk er bra i et samfunn bare den ikke rammer folkest selvutnevnte beskyttere.  Men siden  jeg har en blogg her så kommer jeg fra tid og annen til å kommentere  Sverigedemokratene og deres brune brødere her i Norge, som bærer det festelige navnet  Demokratene.
Når jeg leser bloggen til Sverigedemokratene så dukker ordet PK opp til stadighet. Dette er et populært ord som beskriver alle mennesker som ikke har sett lyset slik som de eller akademikere og andre som er så frekke å ta dem på fakta. Fremstille Mona Sahlin som en muslim ser også ut til å være rasende festelig, ihvertfall ifølge dem selv.  Jeg syntes ordt PK er et ganske festelig ord egentlig. Hvem er alle disse pkerene??Joda sosialdemokrater, liberale, sosialister osv osv alle som ikke er som Sverigedemokratene. Eller over 97 prosent av befolkningen hvis målingende stemmer. Dette må være en utrolig stor PK elite eller kultur elite som man kaller det i norge til tider.
Jeg forventer meg flere utspill fra disse gruppene nå om det nærmer seg valg og i folkets tjeneste kommer jeg til å kommentere dem. Loddet er kastet.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s