Ja til kjønnsnøytrale ekteskap

Photo by Roberto Nickson on Pexels.com

Jeg har nå innsett det faktum at Facebook er et utrolig sterkt og populært virkemiddel. Derfor har jeg selvfølgelig opprettet en konto der inne. De som tror de kommer til å finne noen morsomme avsløringer om meg kommer nok til å bli meget skuffet.
Men jeg har opprettet en gruppe der inne for frihet og menneskeverd. En gruppe som heter ja tl kjønnsnøytrale ekteskap. Alle som har lyst til å bli med å kjempe for den gode sak er hjertelig velkommene til å bli med.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s