Special T Travel – Fuck You!

Photo by cottonbro on Pexels.com

Ok, dette innleget handler EGENTLIG ikke om det å være anti konservativ. Men siden ingen leser min andre blogg får Trond heller skyte meg (Eller slett innleget) vist han føler for det. Det er bare det at jeg tror folk er ekstremt teite, og folkeopplysning er meget bra!

Vell, til saken. Hørt om «Special T Travel» ? For noen år siden var jeg inne på en side på nettet. Jeg var nummer 1 milion. Der kom det en anongse at jeg hadde vunnt en krus i karibien. Dette er vell ca 4-5 år siden. Vell, jeg trykket på knappen og ringte telefonnummeret der, selv om det var fra mobil. Derfor la jeg på nesten med en gang.

Nå i dag  24 Mai 2007 kom jeg nok en gang til siden. Men nå har jeg gratis internett telefon som også virker i USA. Så jeg ringte. Der var det en meget hyggelig mann med navn Hector Sanantiago, som ville fortelle meg hva jeg hadde vunnet. Han ville ha meg inn på en internett side. http://www.special-t-travel.com var siden. Han ville ha meg inn på Vacation Packages. Og det var ikke måte på hva ferien skulle inneholde: This portion of the package includes 7 days / 6 nights at a full service hotel within minutes of the Walt Disney World Main Gate. Plus – Rental car is included!, This portion of the package includes 4 days / 3 nights at a full service beachside hotel directly on the World’s Most Famous Beach, og tilslutt: This portion of the package includes cruise to and from the Bahamas and 4 day / 3 night stay at a full service hotel on Grand Bahama.

Dette for $3896 USD, det var bare det at jeg hadde vunnet 3000 fortalte Hector. Så jeg måtte bare betale 896 USD. WOW. Helt utrlig. Så nå ble jeg satt over til Økonomi avdelingen (Etter ca 30 min med ryggsliking) Der snakket jeg med en dme som het Susanne. Hun ville bare bekrefte alle detaljer. Og så kom det store: Hun ville ha Visa nummeret mitt. Det hadde ringt en «det-må-være-noe-galt-med-dette» bjelle lenge før jeg hadde ringt. Og nå ringte den definetivt. Jeg sa jeg måtte tenke på dette. Da fikk jeg det i feisen «Tilbudet gjelder akuratt nå, ikke senere. Vi sletter all informajon og vi kan ikke registrere deg igjen» Vell jeg sa at jeg måtte ringe min samboer og diskutere dette, hun sa hun kunne vente. Jeg ringte ikke min samboer, men søkte litt på nettet etter Spesial T Travel. Fant mye rart på Google.

En av mange historier fra http://www.consumeraffairs.com/travel/specialt.htm

Mauricio of Bogota, Colombia (11/12/04)

In Dec 24 2003, I purchased a vacation package offered in a pop-up ad that stated I had won a US$ 2,000 vacation plan. I paid US$698 and I received a 100% satisfaction money back guarantee after the payment was made. My customer # is AA12240302. The package was supossed to arrive within the next 10 – 14 days of payment. It never arrived. I have e-mailed stecial-t-travel Customer Care and have got no reply during the last 6 months. I called their phone # and an answering machine gets my message but I get no reply. It’s been almost a year and I just want to get the US$698.00 I paid back.

Economic damage: US$ 698.00 were discharged from my credit card so I know the payment was made and I have got neither the US$ 2000 package they claimed I won, nor the money I paid. Winning a lottery and not being paid is subject for legal claim. I did not get any of the US$2000 prize I won in a fair chance contest. Damage in confidence: I am a Colombian citizen and my confidence in the US commerce has been affected. I have not purchased anything else by Internent since this happened. I do not trust the US commerce system anymore, I feel totally unprotected against these kind of felony and I am advising all my friends and relatives to refrain from purchasing anything that is bein offered through internet attractive offers. 

Jeg fortalte henne om denne siden, un ble rasende og la på. Mange har blitt lurt. Ikke la deg bli den neste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s