Kristenrommantikk ikke for alle

Photo by Designecologist on Pexels.com

Martin anbefalte i sin blogg siden Kristenromantikk.no jeg stakk derfor inn for å sjekke siden. Jeg la inn i søkeren at jeg var mann som søkte mann. Det fortelles stadig vekk blant konservative at homofile forhold egentlig ikke dreier seg om noe annet en syk sex. Alle med hjerne vet jo at dette er feil, men enkelte ønsker jo å leve i en løgn. Jeg la inn søk som mann søker mann. Tror dere jeg fikk noen treff?? Lurer på hvorfor??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s