Truet til taushet om Teletubbier??

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Det polske barneombudet Ewa Sowinska slo alarm om barne-programmet «Teletubbies», og ba om en undersøkelse av programmet, på grunn av frykt for at programmet har en homofil agenda. Nå har hun trukket uttalelsen, etter massivt press.

I følge den kristenkonservative avisen Norge i Dag er verden slik. Jeg syntes det er rett og slett fantastisk at noen kan ta en slik sak og vri den til egen fordel. Her er det plusteligd et familievennelige sattakers kristne som blir forfulgt av en homolobby som er på jakt etter å frelse alle mennesker inn i de homofiles rekker.
Nå er det ikke første gangen dette har skjedd og også i Usa har religiøst kosnervative kjørt et slikt løp. Hva er det disse personene egentlig tror? at det sitter en gjeng homofile i media som har en agenda om å gjøre flere folk homofile?
Et det rart virkelig at man blir møtt med kritikk når man komemr med slike latterlige påstander?? Norge i Dag viser atter en gang hvor de står representert i et viktig verdispørsmål, nemlig i middelalderen. Denne formen for retorikk har blitt brukt før mot andre grupper uten at jeg trenger å nevne hvilke.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s