Jesus var svart

Photo by Rodolfo Clix on Pexels.com

Under ukens gjennomgang av de kristen konservative blekke fikk jeg lese lite nytt. En ting som undret meg var i vårt land der et bilde av jesus spratt opp. Hvordan så han ut?? Joda som en hvit mann med langt hår og blå øyne. Joda det tradisjonelle jesusbilde hadde man ikke forandret. Tenk deg vesten tilbe den ekte jesus for alle med litt hjerne vet jo at han var langt ifra hvit. Han var nok hakket svartere er alle de fæle Palestinerene. Rart de ikke har endret på det ennå, eller?? Man hadde vel ikke fått så mange tilhengere skuløle man bedt til en svart person eller hva??

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s