Vern om ekteskapet??

Photo by Darina Belonogova on Pexels.com

I nederlaget rus har en del konservative her i landet fremstilt kampanjen for felles ekteskapslov som en kamp for å verne ekteskapet?? Ja jeg tuller ikke det har det faktisk gjort. Saken er den at her er de litt ute på viddene. Vi som kjemper for at homofile skal gifte seg vil ikke avskaffe ekteskapet tvert der imot. VI ønsker bare at det skal innkludere homofile også. Håper dere i seriøsitetens navn retter om den feilskrivingen i den videre debatten.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s