Snakk om å kaste stein når man sitter i glasshus

Photo by Darya Sannikova on Pexels.com

Avisen Dagen skriver dette: Ein offensiv allianse av ateistar bruker frykta for islamsk ekstremisme til å presse religion ut av det offentlege rommet.

Javel tenkte jeg for hvem er det som egentlig har brukt frykten for i Islam i sin kamp, jo nettopp kristen konservative. Frykten for at Norge skal bli muslimsk, ytringsfrihet og religiøs undertrykking av kristendom har blitt brukt for å frmme sin egen religion.

Oss sekularister og liberale trenger ikke å bruke frykten for Islams ekstremisme for å fremme vår sak. Ikke er vi ute etter å stenge kristendom ute heller, men for en likestilling. Dette er jo vondt for kristen konservative å svelge siden alt er forfølgelse hvis ikke de får det som de vil.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s