Send denne presten tilbake på skolebenken

Photo by MART PRODUCTION on Pexels.com

Soknepresten i Toten, Arne Bjørn Hansen, nekter å døpe barnet til Elin Engom (29) og Jostein Aaslun (47) fordi to av fadderne de har valgt lever i homofilt samboerskap.

Ikke bare stopper han der, men han sammenligner dem også medpedofile. Enkelte i kristenblogg vil nok kalle dette for å ta synden og ikke synderen, men jeg klarer ikke å kalle det noe annet enn trakkasering. Det er ren skjær ondskap fra en person som aldri skulle fått lov til å jobbe i en kirke.
At han ikke ønsker å vie homofile er greit nok, men han har ingen rett til å nekte ådåpe barn på grunn av hvilke faddere foreldrene velger. Å når han i tillegg melder seg inn i trakkaseringsklubben til Jan Åge Torp og Envald Flåten så blir jeg direkte kvalm. Hvordan et menneske kan bli så ondt og sinnfordervet forstår jeg ikke.
Jeg er glad for at Biskop Solveig Fiske i Hamar mener at sogneprest Arne Bjørn Hansen i Ås menighet i Vestre Toten gikk langt over streken da han sammenlignet homofili med pedofili. Håper at hun gir han en fortjent smekk på fingrene.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s