Arild Holta forsøker seg som ideolog

Photo by cottonbro on Pexels.com

Andreas liker ikke at jeg kaller meg Pastor Trond og truer nå med å sensurere meg. Han skriver: er heretter ikke lenger godtatt som et kallenavn for kommentarer. Ett sted må grensen gå, og den ordbruken «Pastor Trond» har her på Kristenblogg er ikke forenlig med det jeg som ansvarlig redaktør ønsker å ha her. Dessuten skaper det bare forvirring for leserne, ettersom «Pastor Trond» ikke er noen pastor.

Vel siden han ikke liker det navnet og føler seg støtt av det så må jeg nok la være. Han kan jo lese dette innlegget fra Frode mens han tenker seg om. Uannsett reagerer jeg på når han snakker om ordbruken??
I kristen blogg skriver den ikke helt smarte personen Arild Holta dette: Antikonservativt forum drives av en person som har store problemer med logisk tenkning. Trond burde studert filosofi til han lærte å tenke klart, før han eventuelt studerte historie. Vi har allerede alt for mange med høy utdannelse som får gehør for sine irrasjonelle påstander, kun fordi de har pene titler fra universitet.
Andreas hvor er du nå??

Jaså Arild Holta skal komme å lære mennesker om logisk tenkning. Fyren har jo ikke gjort noe annet enn å slenge emd kjeften og trakksere alle mennesker som ikke er enig med ham. Han måte å opptre på får en til å tenke på hvisse grupper i Italia og tyskland på 30 tallet.
Når Arild skal be folk å studere filosofi ler jeg som jeg gråter. Hva vet han om det.

Videre skriver ham: I Russland kalles gammelkommunistene konservative. På samme måte er Trond et konsevativt produkt av 68-generasjonen, evolusjonslæren, gårsdagens homsetenkning, gårsdagens økonomiske tenkning etc. Han er en del av de venstrekonsevative i partiet Venstre. Snodig at et person som ønsker filosofi i skolen knapt nok forstår seg på både det og historie.


Jeg bare luer på hvilke del av hans gale sinn han trekker dette utifra. Jeg er selvfølgelig kommunist fordi jeg ikke er enig med Arild og hans merkelige syn på verden. Vet faktisk Arild hva ordet kommunist betyr?? Isåfall tilbyr jeg fyren et gratis eksemplar av Samfunnsvitenskapelig ordbok. Der kan han lese om ideologi og hva ord betyr.

Gårdsdagens homsetenkning?? Så det å være for ekteskap mellom homofile er gårsdagens tenkning?? Hvilke planet lever egentlig fyren på.
Han gjentar at jeg er konservativ, men i likhet med alt annet klarer han ikke å komme med en form for logisk argumentasjon.
Verdikonservative fløyen i venstre, hjelpe og trøsye bære fyren kjenner jo ikke engang til partiet og den standpunkter. Hadde jeg vært konservativ hadde jeg meldt meg inne i krf eller Ks, men ikke Venstre.

Jeg skal ikke dømme Arild Holta fordi jeg synets meget synd på ham. Dete r faktisk muligheter til å få hjelp noe jeg håper han vil benytte seg av.
I mellomtiden kan han jo forsøke å argumentere med logikk. Hans skrudde syn på skaer og ting blir nemlig ikke mer sannhet fordi man bruker en rekke tabu og nedsettende ord.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s