Dagen da Kristenblogg mistet sin mening og verdighet.

Photo by Mikhail Nilov on Pexels.com

Martin Drange har kritisert Kristenlogg. Etter det har han lagt ut samme innlegg på Kristenblogg. Dette er VELDIG lenge siden han har lagt ut dette innlegget. Som Undre så godt spør Martin: «Og når kommer ditt innlegg på «trykk» hos Kristenblogg.no?»

Dette har jeg et klat svar på. Aldri. Dere skjønner det, Kristenblogg.no er ingen kristen blogg. Dessvere. Folk som skriver der er nok kristen, det er ikke det. Problemet er det at kristenblogg syres av en person, og en person allene. Og det gir flere problemer:

– Han kan definere hva som er «kristen nok» til komme på siden
– Han kan nekte folk som meg å publisere, selv om jeg er kristen.
– Han kan besteme hvem som er på siden.
– Osv………..

Så Kristenblogg er faktisk ikke demokratisk, og det er faktisk et proplem. For det å være kristen handler nemlig ikke om å definere hva som er kristent eller ikke. Det Handlerikke om å redigere bort innleg man ikke liker. Kristendommen handler om demokrati, og ikke et diktatorisk enevelde.

Vi som er liberale, og stiller spørsmåls tegn med Kristenblogg blir skyvet ut i mørket, og det har med lederskap å gjøre. Flere av mine innlegg der har blit «bort gjemt». Sensur er ikke et kristent ord. Dette er bare et av sikkert flere eksempler på problemet. Jeg vil derfor anbefale alle som skriver på Kristenblogg om å slutte med dette til det er innført et mer demokratisk styre. Takk.

Frode

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s