Enda et latterlig argument

Photo by Los Muertos Crew on Pexels.com

I debatten rundt homofile ekteskap (også kjent som debtatten om menneskeverd ) har det florert mange rykter, spådommer og løgner fra den konservative religiøse leir. Det at at løgn er en synd i følge de ti bud ser de ikke ut til å bry seg om.
Barn vil lide, bli kjønnsforvirrede, samfunnet vil gå under, det er en trussel mot kjernefamilien osv osv. Etter alt denne svadaen lo jeg rått da jeg leste hva blekka Magazinet skrev. Kravet om ekteskap for homoseksuelle er stort, men interessen for å inngå ekteskap når muligheten finnes er mildt sagt lav, ifølge en artikkel i den svenske avisen Världen i Dag.

Javel. Hvis den er så lav, hvorfor er det blitt et så enormt problem? Skal man ikke gi folk rettigheter bare fordi det gjelder for et lite antall mennesker? Og er dennne såkalt veldig lille gruppen så livsfarlige?

Et argument som også er brukt i denne sammenhengene r at flere vil bli homofile. Igjen en løgn. Homofili er noe man blir født med og ikke et kostyme man tar på seg. Det ser ut til at deprasjonen begynner å ta hånd og taktikken må endres. For de vet at denne høsten taper de sin hjertesak og det med klar margin. I tillegg vil Norge se at den største trusselen mot barna er ikke homofile foreldre, men trangsynte religiøse.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s