Betaler milliarder for kåte prester

Photo by moein moradi on Pexels.com

Betaler milliarder for kåte prester
TV2 Nettavisen –


Den katolske kirken i Los Angeles har gjort en avtale med 508 potensielle saksøkere om å utbetale til sammen 3,8 milliarder kroner i erstatning for seksuelle overgrep, melder LA Times. Utbetalingen vil sette en stopper for framtidige søksmål mot
Misbrukte får milliarderstatning


Den katolske kirke i LA betaler milliarderstatning

Hadde den katolske kirke hatt någenlunde selvrespekt hadde de latt saken gå sin gang. Jeg håper inderlig at ingen av de pårørende eller ofrene sier ja til dette forliket. Ikke fordi de ikke fortjener pengende, men fordi jeg syntes det er vel lett av den katolske kirke at de skal få betale seg ut av faenskapen. Nå er nok ikke den katolske kirke den de eneste som har svin på skauen her, men de har definetivt mest penger og makt til å dekke over sine overgrep. Jeg håper samfunnet denne gangen setter hardt i mot hardt. Dette er ikke solidaritet fra den katolske krike, men en ren skjær fornærmelse.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s