Balansert Israel kritikk??

Photo by Toa Heftiba u015einca on Pexels.com

Kristen konservative klager stadig over at balansen i media alltid kommer i venstresiden  favør. Eller rettere sagt Ii favør til alle som ikke er enige med dem. Kommer det en nyhet om Israel de ikke liker er det bare å si: jo typisk venstrevridd sosialistpresse. Argumenter og logikk er er fraværende.
La oss ta en titt på hva en go balansert nyhetsdekkning om israel inneholder. Sjekk denne repotasjen fra blekka magazinet: Se hvcordan den stakkars gutten gråter når hans famile blir utvist fra områdene de er med å okkupere. Lurer på hva reaksjonen hadde vært hadde det vært avbildet en Palestinsk gutt som ble skutt. Svaret hadde vel vært dette: typisk venstrevridd media.

Lenger nede i repotasjen kan man lese dette: Et antall israelske soldater som på forhånd hadde nektet å være med på å kaste ut bosetterne, ble mandag dømt til 28 dagers kakebu av en israelsk militærdomstol. Soldatene ble også fjernet fra framtidige kampoppdrag.

Snodig at de ikke nevner refusistene. En organisasjonm for Israelske soldater som nekter å delta i okkupasjonen. Flere har blitt dømt innkludert en hlt fra krigen mot Egypt. selvfølgelig vil de ikkenevne dette for det er jo kun antesimitisk løgn. Det er laget en god dokumentar om denne organisasjonen som heter raised to be heros som jeg har anmeld her.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s