Stem på FrP i Drammen og KrF i Bergen sier Hanvold

Photo by cottonbro on Pexels.com

TV-gründer Jan Hanvold vil at kristenfolket skal bruke sin stemmerett ved valget 10. september. Og han har klare meninger om hvem man bør stemme på.

Det ser ut som den den stormannsgale pastoren ikke helt har fått med seg at det er lokalvalg i år. Hør her på bergunnelsene han kommer med.

1: I Bergen mener Hanvold at folk bør stemme på KrF.
– Der borte har de et veldig bra lokallag. De støtter de tre punktene når det gjelder Israel, og er konservative. I tillegg vil de samarbeide med FrP, sier Hanvold
Nå er ikke Israel spørsmålet noe for bystyret eller fylkesting herr Hanvold. I tillegg sammerbeider de nå med et liberalt parti, nemlig venstre noe som har fått dem ned på jorda en del. Foresten er det den letteste måten å få luket bort de konservative sytnspunktene til krf, nemlig gi dem et taburett.

2: Han fortsetter med å anbefale folk i Kristiansand å stemme på Vidar Kleppes Demokratene.
Dette er et snodig valgg spør du meg. Mener virkelig Hanvold at KRF i Bergen er på linje emd demokratene i kristiansand?? I såfall må Krf her i Bergen endret sin politikk bak lukkede dører og latt være å fortelle den til velgerene.

3: Når de rød-grønne vil avkristne landet, og rive bort den kristne kulturen som vi har bygget på i 1000 år.
jaja denne syttingen har vi hørt fæør. jeg kan opplyse Hanvoild at Venstre i bergenbn består av syndige liberale politikkere som øsnker homofile ekteslkap, skille stat og kirke og at kristendommen ikke skal ha fortrinn ( monopol ) i den norske skole. Så dette kan bli moro

Undertegnede står på 8 plass på Ventres liste i Bergen og ønsker å gjøre byen til et loiberalt paradis.San Fransico values.

Vennlig Hilsen Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s