Valg 2007 – Del 2 – 5 grunner hvorfor jeg ALDRI vil stemme Frp.

Photo by Edmond Dantu00e8s on Pexels.com

All informasjon om Frp er hentet fra Frp.no

1: Bensinavgiften og andre bilrelaterte avgifter bør reduseres, slik at det blir bedre samsvar mellom bilistenes innbetalinger og det offentliges utgifter til veiformål.

Jeg tror kanskje jeg er litt for glad i miljøet for å senke prisen på bensin, hadde det vært 100% opp til meg så hadde bensinen kosten minst 100 kr mer for å si et slik. Men da må man jo ha kollektiv transport som virkelig synger. Det har vi definitivt ikke nå… Men nok om det og mer om Frp.

2: Dødsstraff kan være et riktig instrument å benytte i krig.

Må innrømme at jeg kvapp litt når jeg leste dette. Jeg er i utgangspunktet imot døsstraff, også i krig. Frp tar nok «en tann, for en tann» en smule bokstavelig. Litt for bokstavelig for meg.

3: Norge bør maksimalt motta 1000 flyktninger og asylsøkere årlig.

Ja du…. 1000? «Litt» få kanskje. Jeg kan ikke atte et eneste poeng med å bare ta inn 1000. Det er pokker meg ALT for lavt. minst en 0 for lite. Vist ikke flere 0’er.

4: Norge trenger et levende kulturliv, fritt for politisk styring og basert på personlig engasjement og frivillighet.

Nedleggelse av kulturliv fra politikere vil bety død for mange smale, gode tilbud. Biblioteker og nasjonal skatter vil nok desverre ikke bestå, og man kan jo si at de ikke fortjener livets lys vist de ikke tjener penger. Men slik er det ikke i mitt hode. Kultur fortjener penger pga arven og ikke fokus på profitt.

5: Fremskrittspartiet vil liberalisere røykeloven.

Bare å si det med en gang: Jeg røyker, men det betyr ikke at folk som min elskede som ikke tåler røyk ikke skal tas hensyn til. Jeg vet hvor jævlig det er å gå inn lokaler hvor røyken ligger lavt i lokalalet selv jeg, man må ikke liberalisere alt her i verden Frp….

Neste gang: Venstre (Følg med Trond)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s