Fortell meg hva du stemte, og jeg skal fortelle deg hvem du er!

Photo by Element5 Digital on Pexels.com

Krf = Kristen, sannsynligvis aktiv kristen. Du er veldig glad i ord som «nestekjærlighet» og «muligheter». Du er ikke ekstremt glad i politikk, du er mer et følelses menneske.

Frp = Du er drosjesjåfør, eller et yrke der du er ekstremt opptatt av populistiske meninger. Du er 1-4 gangs velger eller over 50. Du røyker kjører bil og er sannsynligvis innerst en smule rasistisk.

Sv = Du er glad i barnehager, skoler og grønnfrukt. Miljøet og ting som forurensning er viktig for deg. du tenkte minst 5-6 ganger om du skulle stemme Ap, men synes no de er litt for lite grønne.

H = Du er rik, eller håper å bli det. du driver et firma selv og/eller spiller mye på aksjer. Du har minst 3 dresser hjemme og snes folk som kjører Toyota er en smule «harry».

V = Du er rimelig liberal, du vil alt og ingenting skal få stoppe deg. Du sknner at den eneste måten å få styrt på er  samarbeide. Du er glad i ulv, natur og valgfrihet til en vær pris.

Ap = Ja….. Du er middels alt. Du er rett og slett en som ikke passer i noen i kategoriene ovenfor, og samtidig alle sammen. Du tenker nok både på deg selv og andre. Du er nok gift.

Rv = Du er kommunist (daha), eller er imot alt. Ikke glad i staten, krig eller «makta». Du er også enten første gangsvelger eller over 50. Vist du er over 50 er du en tidligere hippi.

Sp = Du er bonde, du bor langt unna Oslo og/eller er grenseløst glad i sauer. Du synes ordet «ulv» er noe av det mest skumle i hele verden. Du vil at distriktene kan bli mer lik Oslo, for der du bor er det grusomt kjedelig…….

Godt valg, og husk dette er ikke ment 100% seriøst. Bare 150% 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s