Hurra det er 11 september!

Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

For 6 år siden var jeg på vei hjem fra jobb, hadde handlet masse utstyr til kake. Jeg hadde bursdag! Jeg skulle ha 11 amerikanske mormonere på besøk. Jeg satt på tv’n og så live at det andre flyer krasjet inn i empire state bilding. Tøft syn. Det eneste positive med å bursdag på denne dagen, er at alle husker den.

Dagen da USA falt ned i gråt, Saint Thomas dør og SV vil felle sine statsråder.

28 år blir jeg i dag, og kake skal bakes. MEN en litt bitter smak blir det altid over min dag, og flagge det tør vi ikke.

Hurra for meg! Mamma, kunne du ikke født meg en annen dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s