Jeg gjør søppeljobben for Gud?

Photo by cottonbro on Pexels.com

Evangelist Petar Keseljevic ble i sommer arrestert og dømt for ordensforstyrrelse. I helgen havnet han igjen i bråk under homoparaden i Porsgrunn.

Jeg skulle likt å sett hva som hadde skjedd hvis jeg tok en megafon med meg til Sarondal og skrek Gud er død. Antagentligvis hadde jeg fått en på tryne og blitt bøtlagt meget fort.
Når han påatår at han gjør jobben for gud så går han inn i rekken av flere mennesker som påstår at de
handler på guds vegne. De hører stemmer  som påstår de skal gjøre akurat det de gjør. De merkelige med dette er at kommer de stemmene inne i hodet ditt fra Gud er det greit, da trenger man ikke noe nærmere begrunnelse for det man gjør. Jeg har ikke sett mange kristne stille spørsmål med at Bush fikk ordre fra Gud om å gå til krig.
Nå syntes jeg faktisk at man burde møtt denne fyren på en litt annen måte. Istendenfor å kaste ham vekk burde de stilt seg i ring runt ham å ledd høylytt. For slike personer er ikke annet en tragiske tilfeller.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s