Andreas Hesselberg er IKKE for ytringsfrihet!

Photo by cottonbro on Pexels.com

2 ganger prøvde jeg å poste kommentarer på kristenblogg. Begge var konstruktiv kritikk av en kommentar av Andreas. Han søker nemlig flere bidragsytere til bloggen sin. MEN han sletter innlegg og kommentarer som har kritikk av bloggen og han. Diktatur er det eneste orde for Kristenblogg, og jeg vil si dette til Andreas: Jeg støtter din rett til å legge ut Mohammed tegningene, MEN ikke vist du selv vil sensurere. Da er du er løgner og dobbel moralist! Kristenblogg drives med ukristen tone og takt. Ikke kom å skrik om ytringsfrihet når dere ikke tåler ytringsfrihet selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s