Martin Drange – Jeg utfordrer deg og alle andre som skriver på Kristenblogg!’

Photo by Rene Asmussen on Pexels.com

Martin Drange, du er en intelligent ung mann. Jeg vet at det er omløp imellom øra på deg. Mange av dine brødre og søstre på kristenblogg er heller ikke dumme. Derfor vil jeg komme med en utfordring. Tenk selv.

Det er viktig med ytringsfrihet, uansett sak og personlig kritikk. Vist folk vil kritisere meg sletter jeg ikke kommentaren. Martin og co, er dere ikke bekymret for Andreas hersking med dere? Hvor skal det slutte? Når skal dere ta til fornuft å forlate en slik tyrannisk blogg hvor flk ikke kan ytre seg?

Tenk selv. Ikke la Andreas styre deres innlegg,kommentarer og andre folks meninger. Hvordan kan dere godta en slik tyrannisk holdning til ytringsfriheten? Dere må ikke godta slik. Forlatt Kristenbogg, for den fortjene ikke sitt navn! Kristen er nemlig noe den ikke er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s