NRK stopper homofilt barneprogram – Dagbladet.no

NRK stopper homofilt barneprogram –

Photo by Sharon McCutcheon on Pexels.com

Dagbladet.no

NRK stopper homofilt barneprogram
Dagbladet.no –


RASER: Nils Ole Oftebro har hovedstemmen i radioprogrammet som ble tatt av lufta etter at halve var sendt. – Så homofobt at det ikke er til å holde ut, sier han. ORIGINALEN: I «Snehvit-Per» er skjønnheten byttet ut med en gutt, mens prinsen har samme
NRK stanset barnetimeserie om homoprins

Endelig for kristenblogg og konservative Norge ser det ut til at statskanalen lar seg bøye for presset til de såkalte moralske herrer. Ja tenkt så kjønnsforvirdete og ødelagte våre barn kan bli av å se to homofile elske hverandre. Tipper det er halleluja rop i forum nå. Det at vi er i 2007 ser ut til å være glemt

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s