Magazinet latterliggjør seg selv igjen

Photo by Pixabay on Pexels.com

Den kristen konservative blekka Magazinet forsøker i dag å gjøre seg forsvarere for homofile som blir forfulgt med artikklelen iran har drept 4000 homofile.
jeg klarer ikke noe annet enn å bli veldig kvalm når jeg lser dette hykkleriet. ja Iran har forfølger homofile, men de kreftene Magazinet støtter er ikke noe bedre. Nei kristen konservative skyter ikke sine ofre, de nøyer seg heller med å trakkasere og diskriminere homofile med det ene jævlige utsagnet etter det andre. Da slipper de ihvertfall å holde pistolen selv når et menneske begår selvmord.

La meg ta et sitat fra artikkelen som viser hykleriet i praksis. magazinet skriver: I lys av dette er den totale stillheten blant homoseksuelles organisasjoner utrolig korttenkt.
Den såkalte progressive venstresiden sier nesten ingen ting om islamske jihadister som ønsker å innføre sharialover.De angriper de kristne, som på ingen måte ønsker at homoseksuelle skal fengsles eller blir drept. De angriper Israel, som er vennlig innstilt til homoseksuelle, mens de ikke sier noe om Iran, som dreper landets homoseksuelle, skriver Robert Spencer.

Det må være bittert for de konsevervative i dette landet at frigjrøigsorganisasjonene for homofile kjemper imot dem på hjemmebane, men de burde vel forstå hvorfor. Når det systematisk drives med trakkasering av grov  art skal man da la være å gjøre noe med det?
Når man i frykt for anti diskrimineringslover i Vesten gjør dette om til en debatt om sharialover forteller ikke lite om avsporing i debatten.
Nei de kristne ønsker vel ikke at de homofile skal skal fengsles elelr drepees, de nøyer seg helelr med at de tarkkaseres og dirskimineres. De nøyer seg hgelelr emd at de blir stemplet som unormale avsikere som bedriver dyresex og barneovergrep.
får gratule magazinet med enda et lavmål når de gjelder å ro seg unna

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s