Ingen beskyttelse for heterofile??

Photo by cottonbro on Pexels.com

Med denne fantastiske oversklriften klarer den blekka Norge i Dag å freemstille hetrofile som ofre. Dette i sammenheng med den nye loven som gir menneskeverd til homofile menensker.
Bare les dette:
Lovbrytere kommer til å bli straffeforfulgt av undervisningssystemet ? helt til topps i systemet.– Loven vil derfor føre til omvendt diskriminering mot elever med religiøs eller tradisjonelle familieverdier. Disse elevene har nå mistet taleretten som et resultat av den ufattelige signaturen som guvernør Schwarzenegger har satt på dokumentet, sier Meredith Turney som er juridisk rådgiver for Capitol Resource Institute.

Straffeforfulgt?? Når har noensinne mennesker i Usa med kristen overbevisning blitt forfulgt? De siste 8 årene har det fundementalistiske kristne høyre fritt fått lov til å herje med Usa og bare se hva resultat har blitt. Sensur, tortur, hemmelige fengsler. Alle som kritiserer blir fremstilt som landssvikere i tillegg blir folk uten kompentanse blir ansatt i den statelige orgnaner kun fordi de har gått på talibanskolen til Pat Roberson . Listen er så lang at jeg vet knapt nok hvor jeg skal slutte.
Er det sensur for de skolen ikke vil ivareta menneskesynet til religiøse konservative?? Minner meg meget om sytedebatten i Norge fra samme hold når det gjelder kristen formålsparagraf.

Videre står det: Foreldre flest ønsker forsikring om at når barna deres går på skolen skal de lære grunnleggende verdier som lesning, skriving, regning ? ikke at skolen skal markedsføre sosial indoktrinering ? hva angår seksuelle livsstiler. Men nå når lovforslaget er vedtatt og innført kommer skolene faktisk til å bli sentra for seksuell eksperimentering.

Så en kristen konservativ skole er en garanti for at mennesker lærer seg å lese, skrive og regne?? Tror de virkelig at de er de eneste som bryr seg om dette.
Når man snakker om inndokrinering så er disse personene ikke akkurat de rette til å snakke om dette med tanke på de verdiene de selv vil inndokrinere befolkningen med. Som balndt annet at verden har blitt skapt på 7 dager osv.
Når de i tillegg fremstiller like rettigheter mellom hetrofile og homofile som å lære folk i seksuell eksprerimentering viser de jo selv hvor gale de egentlig er. Homofili dreier seg om kjærlighet mellom to av samme kjønn, men det sliter jo flere personer med å forstå.

Når Norge i Dag kommer mned slike artikkler forundrer meg ikke og da er det lett å forstå hvorfor de bruker anledninger til å kritisere Venstre.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s