Nå som julen kommer….

Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

1 oktober kom julemarsipanen på Rimi under der jeg bor. 2 måneder før 1 desember, da jeg synes det er ok. I går kjøpte jeg de første julegavene. Fantastisk!

Jeg feirer faktisk ikke jul. Ja, du leser riktig. Vell ikke den kristne versjonen av jul. Jul i en kristen samenheng er nemlig hedensk, og ikke bare det :Det står KLART i bibelen at vi ikke skal feire jul. Som ikke alle vet faktisk er Jul en hedensk feiring. Jesus og kristendommen har ikke noe med jul å gjøre.

Jeg blir provosert av kristne som feirer jul. Faktisk! De feirer Joul (Eller noe slikt) en feiring av solens snu prosess. De tror virkelig at de gjør en kristen handling. Det er tull, og alle som ser på seg selv som kristne bør ikke innbilde seg at de gjør en kristen handling.

Jeg utfordrer alle kristne: Finn ET skriftsted som støtter Jul og jeg skal gi meg!

Pastor Frode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s