Se opp Hollywood ? her kommer de kristne. Eller??

Photo by Paul Deetman on Pexels.com

Etter årevis med ødeleggelse av frihetens land ser de ønkser den kristne høyresiden nå å okkupere Hollywood. At de legger opp en slikl strategi er ikke så rart med tanke på at motstanden de har møtt der.
Jeg kan ikke annet å si at jeg ikke er overasket. De siste ti årene har de såkalte familevennelige fått lov til å diktere sensur og god smak. Dern fantastiske radioverten Howard Stern ble bøtelagt for å komme med kraftige utalleser på radioen. Noe som gjorde at han gikk over til sattelittradio. Tv stasjonene blir møtt med samme motstand fra kristen høyre sin egen favoritt nemlig FCC. Betal TV står heldigvis fritt inntil videre, men sterke religiøse krefter ønkser også å lage regler her.

Det som jeg mest ler av i denn repostasjen er hvordan denne gruppen av kristen høyre folk fremstiller seg som representanter for frihetens amerika. I avsnittet over ser man jo at det er på langt nær frihet disse personene ønsker. De ønsker å gjøre USa om til en kristen variant av Iran.

Nå håper og tror jeg at Hollywood fint vil klare å leve seg igjennom dette. Det at det blir laget filmer med kristen budskap er jo ikke noe tegn på at man gir etter. I tillegg med dagens muligheter til å lage film og kunst så er det mer en Hollywood de må innvandere før de har fått sitt drømmesamfunn.
Artikkelen i Norge i Dag er skrevet av hele Norges moromann Pastor nemlig Finn Jarle Sæle. Det spørs om fyren ikke har fått litt for høye tanker om seg selv etter ødeleggelsen av Forum kino i Bergen.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s