Oppfordring

Photo by michelle guimaru00e3es on Pexels.com

Følgende epost (som jeg oppfordrer alle til å kopiere og gjøre det samme med) er sendt til Maxbo info@lovenskiold.no, 1881 kundeservice@1881.no og Expert: kundesenter@expert.no:

Jeg ser på dagbladet (http://www.dagbladet.no/kultur/2007/11/07/517486.html) at dere har gitt beskjed til tv2 om at dere ikke vil annonsere under Schaus program, ?De syv dødssyndene?, etter at dere har blitt kontaktet av religiøse fanatikere som finner programmet er støtende.

Jeg vil herved informere dem om at jeg som selvtenker, finner det umåtelig støtende at dere lar dere hundse rundt av en liten minoritet som er svært høylytt. Religiøse fanatikere er heldigvis mangelvare i Norge, men de få vi har, gjør seg til kjenne støtt og stadig. Oftest ser man dem som forkjempere for ?ytringsfrihet?, vel og merke hvis det er en sak i media som andre religiøse fanatikere finner seg støtt av. Når det kommer til selv å godta at de stilles spørsmålstegn ved sentrale punkter i sin egen vrangforestilling, velger de i stede for å vurdere påstand og resultat, å dra frem faklene og høygaflene for sette i gang en storstilt boikott.

Jeg vil med dette meddele at jeg fra og med i dag, 071107, ikke kommer til å sette min fot innenfor døren hos dere. Jeg kommer til å oppfordre alle andre til å ta samme steg for å hindre at fanatikere får et enda strammere grep om hva som er lov og ikke lov i dette landet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s