NRK-dokumentar skapte telefonstorm. Jaså?

Photo by Pixabay on Pexels.com

Norge i Dag er en såkalt avis som jakter på de store sakene innfor norsk kristen liv. Den store jesus revlusjonen som skal få alle til å bli like religiøst hjernedøde som dem selv.
Uannsett så lo jeg litt når jeg leste artikkelen NRK-Dokumentar skapte telefonstorm. Jeg også måtte jo titte hva slags mirakel som hadde skjedd, men der fikk jeg meg et realt latterkick. Telefonstormen besto av hele 74 personer som hadde ringt inn i løpet av to timer. jada jesusrevlkusjonen til kristen norges medisinmann er vel rett rundt døren nå. Hvis dette er det som skal til for å skape store oppslag i Norge i Dag føler jeg at avisen er og blir like viktig som medlemsmagasinet til partiet rødt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s