Katolikker skuffet over Kirkemøtets homovedtak

Photo by Thirdman on Pexels.com

Den katolske kirken i Norge er skuffet over homovedtaket på årets kirkemøte. Homofil praksis er synd uansett, mener katolikkene.

Hvem bryr seg egentlig om hva katolikker mener om dette temaet? Noe av det beste det beste som har skjedd i norsk historie var at vi ble kvitt det pavens grep over dette landet. Bare synd at den ble erstattet med en minst like moralsk faenskap gjennnom Luther.
Inntresante med utspillet er at de i likhet med flere kristen konservative kun snakker om praksis, som at homofile har sex 24 timer i døgnet. Eller som at homofili er en aktivitet eller en hobby som man bedriver fordi man ikke kan kontrollere seg. Det inntresant å se at den katolske kriken i likhet med kristenblogg lever fortsatt med et kunnskapsnivå som hører hjemme middelalderen

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s