Merkelig overskrift

Photo by cottonbro on Pexels.com

Under overskriften kristendommen ut av skolen presenterer den konservative blekka Norge I Dag nyheten om det nye krl faget. Det er greit av avisen har et kristen livsyn, men da mener jeg også at vi kan kreve at den ihvertfall kommer med sannheten.
Sannheten er den at kristendommen og andre religioner blir likestil. Dette er på langt nær det samme som å fjerne krsitendommen fra skolen. Den tiden kristne haddde et religiøst monopol med fordeler er over takk og pris og enkelte hardesverre vondt for å svelge det faktum.

Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s