KRF lyver

Photo by Darya Sannikova on Pexels.com

I magazinet kan man lese disse sakene

KrF mener regjeringen utsletter Norges tusenårige historie med sitt forslag til endring av KRL-faget

Sosialistisk Venstreparti skyver menneskerettighetene og innvandrergrupper foran seg i et korstog mot kristne verdier i skolen

Nå er begge deler påstander som faktisk er direkte løgn. Å likestille en religion med andre religioner i skolen er ikke å ødelgge tradisjon så overhodet, men hvis det var tilfellet hva er problemet?? Mener krf at man skal få lov til å diskriminere på grunnlag av tradisjon? I såfall hva skiller krf da fra personer som mener man kan slå barna på grunnlag av tradisjon eller diskriminere kvinner på grunn av tradisjon??
Kan man virkelig beskylde en  stat som tillater kristne friskoler, gir støtte til kristne organisasjoner og slipper til kristne radioer og fjernsynsstasjoner for å ødelegge en tusenårig tradisjon?
Jo man kan få fritak, men hvorfor er det ikke kristne som skal be om fritak? Hvorfor er det det kristne livsynet man skal legge til grunn?

Påstand nr 22 stemmer heller ikke. Nå er det ikke bare SV som er for dette, men  også personer fra venstre til høyre i norsk politikk. Hvis KRF virkelig mener at å kjempe for menneskerettigheter er et korstog mot kristne verdier ser jeg det langt mer alvorlig enn hvorvidt Sv sitter i regjering.
Krf og konservative kristne viser her sitt sanne ansikt, nemlig at mennekerettigheter er greit så lenge de ikke slår ned på kristen ennsretning og tros monopol.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s