Misforstår Martin bevist?

Photo by Kat Smith on Pexels.com

Eneklete personer leser ikke innnleggene før de svarer, i dette tilfellet er det min venn Martin Drange som har latt være å gjøre det.
I forrigge innlegg handlet om en av de republikanske presidentkandidatene og avisenNorge i dag sin overskrift angående hans seier i Iowa. Martin ser ut til å å tro atd ette dreide seg om om hvor konservativ begrepet kan brukes noe de ikke gjorde. lettere oppgitt når jeg leste hans kommentar.

Den første begynte slik:Postet av: Martin
Så du anser Chuck Norris som ultrakonservativ kristen?

Nå hadde ikke denne debatten noe å gjøre med Chuck Noris og jeg må tilstå at jeg ikke kjenenr hans politiske synspuynkter. Innnlegget omhandlet ikke personen heller siden jeg finner vedkommende fullstendig uinntresant. Jeg kan faktisk ikke sitte å kommentere på følesene og meningende til alle de kjendisene som støtter ulike kandidater. Det var hekler aldri meningen med innlegget, noe Martin ikke forsto.

Martin ville videre heller diskutere hva jeg mener med ordet ultra konservativ. Jeg føler ikke at jeg trenger å utdype det nærmere. I denne bloggen har det blitt postet over 1000 poster, hvis Martin ikke har fått med seg hva jeg legger i begrepet ennå så er det hans egen feil. Flere klargjøringer er helt unødvendig.
Men for å si det klart så var ikke dette et angrep på Martin eller hans føleser hvis han betegne seg selv som konservativ. I likhet med konservative så finnes det flere ulike grupper innfor samme politiske ideologi og religion. Det er faktisk en forskjell på protestanter og katoliker noe jeg tviler på at Martin vil motsi meg på. Allikevel er begge gruppene kristene. Et angrep på den ene er ikke nødvendigvis et angrep på den andre. Det finnes også flere borgelige partier, soslaistiske partier osv osv. Alle bygger på en platform, men er meget forskjellige. Dette mener jeg burde være klargjørende nok selv om Martin antangentligvis ikke blir fornøyd denne gangen heller.

Forrigge innlegg var ment som mediakritikk der avisen norge i dag beskriver virkeligheten slik at det var takket være de kristen at Huckabee vant. Det jeg stilte spørsmål om var hvorvidt det er riktig av en avis å fremstille velgernene til en kandidat som sanne kristne, men de andre ikke blir det. jeg tror faktisk at det er kristne velgere bland de fleste kandidatene og spessielt blandt e tre øverste på Demokratisk side. Slik jeg kjenner Martin burde han vært enig i dette, derfor fant jeg kommentarene hans meget snodig.
Det var dette debatten skulle dreie seg om og ikke hva jeg legger i begrepet ultra konservativ.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s