Bush blokkerer terrorforbud

Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Demokratene i Senatet fikk støtte fra fem republikanere og vedtok natt til i går norsk tid å forby såkalt simulert drukning og andre torturlignende metoder når etterretningstjenesten CIA forhører fanger.

At Bush gjorde dette kom som ingen overaskelse. Men det at den personen enkelte mener er så moderat og sentrumsorientert at han bør overta for Bush stemmer for dette burde å varselampene til å blinke for de fleste. Hvem snakker jeg om?? Joda selveste Jon MC Cain.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s