Kristenfolket vil nå ha ikke ha sannheten

Photo by Rodolfo Clix on Pexels.com

Kristenfolket vil nå i økende grad vite de bakenforliggende faktorene når det gjelder ekteskapet, avkristningen og Israel. Det sier Morten Selven i Komiteen mot avkristning av Norge etter folkemøte i Sandnes i helgen.

Dette skirver den konservative blekka Norge i Dag. Dette ble beskrevet som et folkemte selv om det møtte opp 140 mennesker. I en by som Sandnes er ikke det særlig stort så skulle rett ha vært rett burde man heller kalt det et internt hallelujasmøte. For hadde det vært et stort folkemørte hadde jeg nok lest om det i en av de mer seriøse norske aviser og ikke kun i menighetsbladet Norge i Dag.

Men tild e temane som ble diskuter der fakta enten var hentet fra ræva eller bibelen. Sæle sa bland annet:
Til tross for at trolig 80 prosent av befolkningen ønsker dagens ekteskapslov som bygger på Guds skaperordning for mor, far og barn, vil man på denne måten få et stortingsflertall som går motsatte vei. Og her ligger det en utfordring.
Hvor henter Sæle disse tallene ifra? En meget stort stortingsflertall er for i tillegg viser meningsmålinger akkurat det samme. Så hvor henter han disse fakta fra? Joda fra sin egen rompe og folkens jeg stoler ikke på noe som kommer fra rompa til Sæla.

Videre kommer Sæle med denne kommentaren: Storparten av de norske journalistene 70 – 80 prosent stemmer partier på venstresiden som er aggresivt kulturradikale. Og at det derfor er viktig for ballansen i mediebildet, med en presse med journalister som står for de kristne verdiene.
Dette er svaret på alt som er galt i Sæle og andre kristen konservative sin verden. Man trenger ikke å komme med argumneter feller logikk bare vise til at flertallet av norkse journalister stemmer til venstre i det politiske landskapet.
jeg kan værte enig at man trenger balanse i det norske mediabildet, men jeg mener at Norge i Dag på ingen som helst måte står for den. Her dikter man opp ting og tolker den etter sin egen konservtive kriustne moral.  Når ble verken Sæle eller Jan Åge Torp særlig balanserte??

En annen godbit er denne: Finn Jarle Sæle tok for seg hvordan dagens sterke avkristning her i landet kan skje. Han viste til at en av grunnene er at de politiske nominasjonene som skjer utover i landet, skjer ved at bare et lite fåtall mennesker deltar. Og at kristne har en utfordring i å bli med i disse.
Kan det hende at flertalelt av norske velgere ikke ønsker den konservative moralen din herr Sæle?? Se på KRF og Samlingspartiet folk renenr ikke akkurat ned ørene der eller hva??

Jeg kunne ha nevnt enda flere godbiter blandt annet om Israel, men jeg lar det ligge for denne gangen. Jeg sliter nemlig med å le og skrive samtidig.

Deres pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s