Siste desperate forsøk

Photo by David Dibert on Pexels.com

Kristelig Folkepartis leder Dagfinn Høybråten kommer med en innstendig appell til statsminister Jens Stoltenberg (Ap) om å utsette forslaget til ny ekteskapslov.

Det er ynkelig å se hvor desperat krf sin lelder er. Debatten har foregått en stund og allikevel har de ikke kommet emd et eneste argument som holder vann.
Motstanderene mot loven fremhever at det er så store sammfunnsmessige konsekvenser at de trenger storstilt utredning i i nesten 20 år.
La oss ta noen av punktene de har komemt med

– Barn vil bli kjønnsforvirede: Påstand uten grunnlag

– Det har ikke blitt debattert lenge nok: debatten har foregått på mange plan i åresvis så heller ikke denne påstanden holder vann

– Frankrike gjorde en grundig utredning å sa nei: at en gjeng politikkere og andre satt og diskuterte dette et år kan ikke kalles grunndig. rart at de ikke nevner Spania og Nederland. Altså igjen er påstanden uten grunnlag.

Sånn kan vi holde på i det uendelige. Budet om atr man skal ikke lyve står ikke særløig høyt hos den kristen konservative delen av Norge. Noe som ikke burde være noe nytt når man leser blekkene deres.
Snart vinner kjærligheten, fornuften og sannheten. Den dagen skal feires med en stor fest.

Herrens ydmyke tjener Pastor Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s