Paven: – Martin Luther var en ålreit fyr

Photo by Maria Orlova on Pexels.com

Pave Benedikt XVI planlegger å snakke varmt om Martin Luther på et kommende seminar. – Han forsøkte ikke å splitte kristenheten, men kun å ta et oppgjør med korrupte praksiser, lyder et av pavens argumenter.

Det er morsomt å se at paven også setter pris på den gamle jødehateren Martin Luther. Kanskje på tide med tanke på at paven stort sett har stått for en tradisjon er de skal forfølge alle anderledestenkende. Hva med en unskyldning for utrenskningende, torturen, krigene og forfølgelsen i kjølevann av reformasjonen?? Neida gjør heller den gamle jødehateren Luther om til en helgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s