Ny ekteskapslov misbruker barna

Photo by Layton Findlater on Pexels.com

Sogneprest i Vår Frues katolske kirke i Porsgrunn, Reidar J. D. Ibsen Voith, mener det er grovt misbruk av barn, dersom ny ekteskapslov gir homofile og lesbiske rett til å adoptere.

At den katolske kirke har en tendens til å ligge noen århundrer etter resten av samfunnet er en kjent sak og at denne skaen skulle komme ut hadde jeg også ventet meg. Men det som forundrer meg er når presten sier dette: Den katolske presten tviler ikke på at noen mennesker er skapt homofile. Ei heller mistror han deres omsorgsevne.

Han misstror ikke deres omsorgsevne, men han mener at loven missbruker barn?? Ja nå burde nok den katolske krike vite alt om å missbruke barn, men dette trekekr jo latterligheten til en helt nytt nivå.

Videre sier ham: Presten tror staten må utbetale billighetserstatning til disse barna i framtida, dersom loven vedtas.

Den største lidelsen dsse abrna komemr til å bli utsatt for er slike personer som denne presnen, Jan Åge Torp pluss store deler av den kristen konservative norge. Hvsi de får en gang skyld kan starte med å behandle menensker med respekt å slutte trakkaserinegn så komemr dette ikke til å bli noe problem så overhodet.
det er pinnelig å se desprasjonen til motstanderene mot loven har blitt så stor at de bryetr budet: Du skal ikke lyve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s