Frykt hos kristen blogg

Photo by Anna Tarazevich on Pexels.com

Pastor B må være den feigeste pastoren jeg noen gang har vært bort i. På kristenblogg skriver han i innlegget Bibelen full av mottsettninger, ti dem ihjel dette: La deg ikke lure av Satan til en fruktesløs debatt som ikke leder noen til frelse.
Dette minenr meg sterkt om holdningne til toalitære regimer. Ikke still spørsmål, tro blindt og all tvil er en trussel mot staten. Hva er det Pastor B er redd for? At menensker skal oppdage en sannhet han ikke liker?
Hvis Satan skulle finne på å bry seg med den religiøse debatten ville han da ikke heller støttet Pastor B? For satan ville jo hvis han ønsket å skade kristendommen gjøre sitt ytterste for at ingen oppdaget feil eller mottsettningene i bibelen.
Burde ikke egentlig alle kristne søke sannheten og ikke blindt følge ting fordi det er tradisjon?
Les også Arild Holta sine kommentarer hvis dere ønsker dere en god latter. Fyren er ikke riktig frisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s